Kiraly Iris a început seria turneelor în aer liber

Tenismena legitimată la Clubul Sportiv Municipal Zalău participă în aceste zile la al doilea turneu de tenis de câmp organizat în aer liber, din această vară. După ce a fost prezentă săptămâna trecută la Campionatul Naţional de la Mamaia, unde a ajuns până în turul doi atât la simplu, cât şi la dublu, sportiva zălăuană a decis să se înscrie şi la Trofeul „Dr. Oetker Junior”, ce are loc la Bucureşti.

Iris evoluează la categoria 14 ani, urmând să o întâlnească în primul tur pe Vanessa Răuţă, de la LPS-CSS Constanţa.
La Campionatul Naţional de săptămâna trecută, Iris a trecut în primul tur la simplu cu scorul de 6 – 1, 6 – 1 de Andreea Ciucă, de la CS Olimpia Bucureşti, însă a pierdut în turul doi, în două seturi, 1 – 6, 4 – 6 în faţa tenismenei de la LPS-CSS Constanţa, Vanesaa Răuţă.
La dublu, Kiraly a făcut pereche cu Selma Cadâr, de la LPS-CSS Constanţa. După ce au dispus în primul tur în două seturi, 6 – 1, 6 – 1 de Cătălina Ciucă (Olimpia Bucureşti) şi Andreea Dan Pătraşcu (Tenis Club Bucureşti), Kiraly şi Cadâr au cedat în super tie-break, în semifinale, în faţa cuplului format din Tania Mare şi Andreea Prisăcariu. Primul set ia revenit cuplului Mare-Prisăcariu, 6 – 4, dar Kiraly şi Cadâr au restabilit egalitatea după 7- 5 în setul doi. A urmat super tie-break-ul, câştigat cu 10 – 8 Mare-Prisăcariu, care au pierdut în finală cu 4- 6, 3 – 6, în faţa cuplului Ioana Guna – Andreea Roşca.

Leave a Comment